Over Marieke

Hallo, leuk dat je me gevonden hebt in het wereld wijde web.

Mijn naam is Marieke Malschaert, geboren en getogen in het Brabantse plaatsje Someren. Hier, midden in natuurgebied de Peel, is mijn passie voor natuur, voeding en geluk opgebloeid.

Mijn missie is om met zijn allen weer dichter bij de natuur te komen staan. Om zo gezonder en energieker het leven te mogen beleven.

Ik heb binnen de arbeidsmarkt diverse kijkjes in verschillende keukens gehad Zo ben ik o.a. groepsbegeleider en peuterjuf geweest en geef ik sinds 7 jaar sportles in Rowing (indoor roeien),

In de laatste tien jaar run ik daarnaast samen met Tom een funderingsbedrijf.

Door de komst van onze 3 dochters, ben ik me meer gaan verdiepen in de natuur. Wat brengt de natuur en hoe gaan wij hiermee om?

Door de veranderingen binnen de bouwwereld, besloot ik me verder te ontwikkelen binnen mijn passies. En heb ik de intensieve jaaropleiding Permacultuur met succes afgerond.

In mei 2014 kreeg ik de diagnose Hashimoto. Ik raakte geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Hoe reageert het menselijk lichaam op de invloeden van nu en vooral; wat doet onze voeding van nu met het menselijk lichaam?

Ik ben toen de opleiding “hormoontrainer” gaan volgen bij Sonnevelt Opleidingen , en heb deze opleiding  in Januari 2015 met succes afgerond.

Fit en energiek sta ik nu samen met mijn Hashimoto in het leven. Mijn enthousiasme en kennis over goed zorgen voor jezelf en de aarde (en vooral wat voor extra energie en geluk je dat geeft) wil ik graag met jullie delen.

Ben je geïnspireerd of wil je ook “ De kunst van het voeden” Leren,

Dan hoop ik je snel te mogen ontmoeten.

Lieve groet,

Marieke Malschaert

Heeft u interesse in Voedselbron>