Eerste/ intake consult

Ter voorbereiding op het eerste gesprek krijg je een vragenlijst om in te vullen. Deze stuur je 2 dagen voor de afspraak naar mij terug. Daarop volgt het gesprek waarbij Ik je vragen ga stellen over je gezondheid, gezondheidsverleden, voedingspatroon, stress level, klachten en motivatie doelstelling. Dit gesprek duurt 1 uur. Na dit uur stel ik een persoonlijk advies voor je op, welke ik je via de mail binnen 2 dagen toestuur.

Persoonlijk advies

Naar aanleiding van de anamnese welke ik holistisch bekijk, stuur ik je een op jou afgestemd integraal advies toe. Dit advies bestaat uit samenvatting van het gesprek, de disbalans welke naar boven is gekomen in het eerste gesprek, en gerichte adviezen op gebied van voeding beweging/training en stressmanagement . Daarnaast valt onder het eerste consult; het beantwoorden van je vragen naar aanleiding van mijn advies.

Coaching consult(s)

Sommige mensen kunnen prima vanuit eigen verantwoordelijkheid en motivatie aan de slag met het geboden advies, andere mensen hebben behoefte aan vervolgconsulten. In deze consulten kan ik je helpen met het opstellen van voedingsschema’s en/of trainingsschema’s en je krijgt advies hoe je de nieuwe schema’s in je dagelijks leven toe kunt passen.

Supermarkt Safari

We bezoeken samen de winkel waar jij je boodschappen doet. We lezen etiketten en kijken naar waar de goede produkten staan. Er worden gezondere alternatieven geboden voor de voedingsmiddelen die jij beter kunt mijden of verminderen. Er wordt uitleg gegeven over produkten en de voedingswaarde ervan.

De gezonde keuken

Samen gaan we jou keukenkastjes en koelkast opruimen. Wat staat er in, wat kan er uit. De keuken helemaal inrichten met gezonde voedingsmiddelen en werkmaterialen. Jou keuken helemaal gereed maken voor je nieuwe manier van eten bereiden in je eigen keuken.

Kookworkshops

Wil jij ook graag gezond koken. En met leuke tips en tricks ervaren hoe je dit gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijks drukke leventje. Glutenvrij en lactose vrij leren koken. Boek dan een kookworkshop samen met je vrienden collega’s, of familie.

Heeft u interesse in Voedselbron?