Over Marieke

Hallo, leuk dat je me gevonden hebt in het wereld wijde web.

Mijn naam is Marieke Malschaert. Vanaf 2014 ben ik me gaan verdiepen in voeding en in de relatie met de natuur. Na een mooie jaaropleiding permacultuur onder de bezielende leiding van Taco Blom, leerde ik veel over natuur, gezonde bodem, voeding en wat dat kan betekenen voor jouw omgeving en jouw gezondheid.

In mei 2014 kreeg ik de diagnose Hashimoto. Ik raakte verder geïnteresseerd in de werking van het menselijke lichaam. Ik ben toen de opleiding “hormoontrainer “ gaan volgen bij Sonnevelt Opleidingen, en heb deze in Januari 2015 met succes afgerond.

In Januari 2016 kreeg ik de diagnose diabetes type 1. Dat was wel een pittige periode. Ik was volledig uit het veld geslagen. Maar wist mede door de opleidingen en kennis over voeding en beweging, al snel goed met de diabetes type 1 te leven. Er gingen eigenlijk steeds meer deuren open. Zo kwam ik ook meer te weten over energieën en kwam ik voor de behandeling bij Willy Blokdijk terecht. De matrix kleurentherapie heeft me toen zo goed geholpen. En de interesse over rugreflexzones en meridianen werd zo groot, dat ik in 2017 besloot om de 4 jarige Kleuren Matrixopleiding bij Blokdijk Instituut te gaan volgen.

Ondanks dat ik twee chronische ziektes heb, sta ik energiek en fit in het leven. Mijn enthousiasme en kennis over het goed zorgen voor jezelf en de aarde (en vooral wat voor extra energie en geluk je dat geeft) wil ik graag met jullie delen.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook “de kunst van het voeden “ leren. Dan hoop ik je snel te mogen ontmoeten,

Lieve groet, Marieke Malschaert