Matrix-kleurentherapie – € 80 euro

De behandelingen duren 45 tot 60 min. 

Betalingsmethode 

  • Contant

  • Betaalverzoek / Tikkie

Gemaakte afspraken bij hinder graag minimaal 24 uur van te voren afzeggen. Indien u op tijd afzegt zullen er geen kosten in rekening gebracht worden. Voor meer informatie verwijs ik naar de algemene voorwaarden.

VERGOEDING DOOR UW ZORGVERZEKERAAR VOEDSELBRON

Uw behandelingen bij Voedselbron mogen gedeeltelijk gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeringsmaatschappij. U dient een aanvullende zorgverzekering te hebben waarbij alternatieve geneeswijze in uw pakket zit

Informatie welke de meeste zorgverzekeringsmaatschappijen eisen:

AGB-code Voedselbron:90070969

AGB-code zorgverlener M. Malschaert:90112287

RBCZ: 220114R

KVK-nummer:62796283

Informatie

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT ), onder lidnummer.21.027 . Dit is een beroepsvereniging waarbij elke therapeut die lid is een erkende HBO-niveau natuurgeneeskunde opleiding en een opleiding Medische Bassiskennis heeft afgerond. Deze voorwaarden bieden clienten en zorgverzekeraars een bewijs van kwaliteit. 

RBCZ – Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

De stichting RBCZ is een organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire/alternatief geneeswijzen certificeert en registreert. Op de pagina van RBCZ HBO register kunt u zoeken of een therapeut/bedrijf officieel geregistreerd is.

Voor Algemene Voorwaarden klik hier

Voor Privacy Reglement klik hier