VOEDSELINTOLERANTIE TEST

Een voedselintolerantie test is een mooie test om uiteindelijk je darm weer in optimale gezondheid te krijgen. Steeds vaker hoor je dat een goede darmflora, een stabiele gezondheid geeft. Ook zie ik veel mensen in de praktijk, die totaal niet meer weten wat goed of niet goed voor ze is. Dit komt door het vele aanbod van voedingsmiddelen en ook natuurlijk de verschillende soorten diëten. Het mooie van deze voedselintolerantie test is, dat het heel individueel is. Elk mens is anders en wat voor jou goed is, weet je lichaam zelf als beste. Om je weer op het pad te krijgen, te voelen wat goed en slecht voor je is. Te testen wat voor jou goed of slecht is, komen we al snel te weten wat dat is. Wanneer je dan de dingen weglaat waar je niet tegen kan, gaat de darm al heel snel genezen. Wat betekend een betere gezondheid, meer energie, vermindering van klachten/ of zelfs genezing.

Met behulp van een test-set, die bestaat uit gevarieerd voedsel en gemeenschappelijke allergenen, wordt getest op de rug voor intoleranties via de spanning van het bindweefsel (opperhuid).
Deze test kan ook bij kinderen uitgevoerd worden.

Het lichaam geeft antwoord via de bindweefsel van de rug. Als de testbuis wordt vastgehouden, verbindt de energie van de voedsel zich met jouw lichaamsenergie. Dit proces veroorzaakt een reactie, als het lichaam iets niet kan dragen geeft dit een gespannen gevoel in het bindweefsel, het trekt helemaal strak. Als het juist andersom is, dat het voedsel/stof wel kan getolereerd worden, blijft de spanning van de bindweefsel ontspannen.

Voedselbron is gespecialiseerd in voedingsadvies, tips en recepten, zodat je de verandering makkelijk toe kunt passen in je dagelijkse leven.